• Sesongen er i gang!

    Gøy å komme igang igjen med stigespillet ??? 23 påmeldte og såvidt vi berget oss på tid igår! Tok ca. 2 timer. Skal vi klare å gjennomføre med flere deltakere er vi nødt til å justere ned antall kamper eller utvide på tid. Har fått innvilget 30 min. ekstra på senteret og styret har dermed bestemt at det beste er om alle i gruppa møtes og at vi får flest mulig kamper. Det betyr at vi fra og med neste uke starter kl. 19.30. Ved 22 påmeldte eller færre møter alle til spill fra kl. 19.30, mens ved 23 påmeldte eller flere møter gruppe 6, 7, 8 osv. kl. 21 og begynner spill i sine grupper etter hvert som gruppe 1-5 blir ferdige (kun gruppe 1-5 skal da møte kl. 19.30). NB! Frist for påmelding settes nå til tirsdag slik at evt. ubenyttede baner kan gjøres tilgjengelig i relativt god tid?